(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Zázvorový punč
Potřebné ingredience
Víno - 0,4 l Čaj - 0,4 l skořice hřebíček Cukr - 100 gr
Postup přípravy
Černý čaj si uvaříme z jednoho pytlíku společně se skořicí a hřebíčkem.
Přidáme cukr a po převaření stáhneme plamen.
Nastrouháme a přidáme zázvor (mně se nejvíc na zázvor osvědčilo struhadlo X-sharp).
Dolejeme víno dle chuti. Já to mám jednoduché, jak je něco rozpité, tak hned tam s tím, ať to zbytečně nevětrá.
Neřeším, jestli bílé nebo červené.
Při servírování necedím. Zázvor je dle mého názoru léčivý, tak nepatří do odpadu.
Je to dóóóst dobré.
je to i na : http://www.jamalrone.estranky.cz/clanky/recepty/zazv
Přidáme cukr a po převaření stáhneme plamen.
Nastrouháme a přidáme zázvor (mně se nejvíc na zázvor osvědčilo struhadlo X-sharp).
Dolejeme víno dle chuti. Já to mám jednoduché, jak je něco rozpité, tak hned tam s tím, ať to zbytečně nevětrá.
Neřeším, jestli bílé nebo červené.
Při servírování necedím. Zázvor je dle mého názoru léčivý, tak nepatří do odpadu.
Je to dóóóst dobré.
je to i na : http://www.jamalrone.estranky.cz/clanky/recepty/zazv
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé